Pneuservis Nové Zámky

Expresné a kvalitné riešenie pre vaše pneumatiky.

Viac než 10 rokov skúseností

Szakembereink már mindenféle problémával találkoztak, amivel egy gumiszerelő találkozhat az élete során. Biztos kezekben tudhatod abroncsaid.

Pneugarancia

Garancia na všetky neopraviteľné defekty a poškodenia na vašich pneumatikách, spôsobenými napríklad výtlkmi na cestách či rozsypanými kúskami skla len u nás.

Dozvedieť viac o pneugarancie

Špičkové vybavenie

Műhelyünk megbízható, pontos műszerekkel van felszerelve, amihez munkatársaink tudása társul. A kettő eredménye együtt visszatérő ügyfeleink elégedettsége.

Naše služby

Gumiabroncs eshop

A gumiabroncs az egyetlen kapcsolódási pont a jármű és az úttest között. Fontos, hogy bölcs döntést hozzunk. Széles választék, minőségi abroncsok a biztonságos tapadásért ingyenes tanácsadással. 24 órán belül eljuttatjuk az új abroncsokat hozzád.

Gumi csere

Az időjárás már megközelíti a 7°C-ot? Egyszerű a szabály: alatta téligumi, felette nyárigumi. Gumicsere tapasztalt szakemberektől expressz gyorsasággal. Kocsid újra útrakész lesz, mire megiszod a kávéd. Fölösleges várakozás nélkül.

Kerékabroncs tárolás [uskladnenie pneumatik]

Ha nálunk szeretné a téli és nyári gumicserét elvégezni, akkor ránk bízhatja az abroncsait is. A kerékabroncs tárolás [uskladnenie pneumatik] kényelmes megoldás mindkét fél számára. Önnek nem kell pakolgatnia minden váltásnál a nehéz kerekeket, nem foglal helyet. Ha előzetes bejelentkezés nélkül is jön el hozzánk, azonnal meg tudjuk találni a kereikeit, amit mi tárolunk.

Tudja hogyan kellene tárolnia a kerékabroncsokat? Állandó hőmérsékletű, enyhén szellős, száraz helyen, ahová nem süt be a nap. Felni nélkül vízszintesen egymásra helyezve, vagy függőlegesen, ebben az esetben elforgatva őket rendszeresen. Nos, megtalálta a megfelelő helyet és felvette naptárába a havi kerékforgatást? Szakembereink gondoskodnak gumiabroncsai egészségéről.

Centrírozás [vyváženie kolies]

A gumiabroncs centrírozása [vyváženie kolies] annyit jelent, hogy a gumiabroncs súlypontját pontosan középre állítjuk, így egyenletesen, rázkódás nélkül forog. Honnan tudja, hogy centrírozásra [vyváženie kolies] van szüksége? Úgy, hogy egy adott sebesség elérése fölött a jármű érzékelhetően elkezd rázkódni.

Hosszú távon a centrírozás [vyváženie kolies] hiánya az abroncsok egyenetlen és szabálytalan kopását idézi elő. Súlyosbodó probléma esetén a felfüggesztések is idő alatti kopásnak vannak kitéve, aminek cseréje felesleges pénzügyi teher lehet, ami időben megelőzhető lett volna.